Casele de tip familial pentru copii orfani si abandonati

Misiunea serviciilor este de a furniza sau asigura accesului copiilor și tinerilor la serviciile de asistență socială, pe o perioada determinată de timp, la găzduire, îngrijire, educație non-formală și formală, sprijin emoțional, consiliere și pregătire în vederea integrării sau reintegrării familiale și socio-profesionale.

Fiecare casă de tip familial funcționează într-un spațiu special destinat pentru această activitate și dotată corespunzător vârstei copiilor.

Spațiul CTF include: 4 dormitoare, 1 baie pentru fete, 1 baie pentru baieti, bucatarie, debara, sufragerie, 2 holuri, 2 terase, scara de acces la mansardă, curte de joacă

Facilități comune: teren de sport, sală de sport.

Capacitate număr de locuri: 28

Toate activitățile furnizate de Fundația Creștină „Osana” sunt îndreptate în mod exclusiv spre beneficiarii serviciului social pe principiul interesului superior al copilului.

Toate serviciile sunt oferite gratuit.

Oferim gratuit urmatoarele servicii:

1. Gazduire
  2. Asigurarea hranei
  3. Asigurarea de îmbrăcăminte, încălțăminte și alte echipamente
  4. Prevenirea îmbolnăvirilor
  5. Servicii medicale
  6. Servicii de educatie
  7. Servicii de socializare si recreere
  8. Servicii de consiliere si suport

Misiunea noastră este de a furniza sau de a asigura accesul copiilor pe o perioada determinata la gazduire, ingrijire, educatie si pregatire in vederea reintegrarii sau integrarii familiale si socio-profesionale.